Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g4.7g17kcal0.2g1.5g1.2g0.2g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g1.9g2.1kcal0.4g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g2.3g3.3kcal0.2g0.3g0.2g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g47kcal1.6g3.8g2.8g0.4g
Valittu annoskoko11g23kcal0.8g1.9g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g12kcal0.4g1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g206kcal7.1g16.8g12.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263822