Kauraporkkanasämpylä (kuituinen)

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva.

Sekaan suola, sokeri, kaurahiutaleet/leseet ja öljy.

Lisää porkkanaraaste.

Lopuksi jauhoa.

Anna taikinan kohota noin 40min.

Nostele puolen nyrkin kokosia paloja pellille.

Käytin lusikoita jolloin sain kuoheuden säilymään.

Voitele kananmunalla.

Uuni 225 astetta ja 20min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Redreaper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.1g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.4g0.3kcal0.1g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Auringonkukkaöljy 0.4g4kcal0g0g0.4g0g
Kaurahiutale kuituinen Sydänystävä (1dl = 35g)0.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Myllärin hurjan viljainen sämpyläaines (37g)1.5g5.4kcal0.2g1g0.1g0.1g
Hiivaleipävehnäjauho 2.2g7kcal0.3g1.3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g39kcal1.4g5.6g1.2g0.6g
Valittu annoskoko11g19kcal0.7g2.8g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.4g1.4g0.3g0.2g
Arvot/100g100g173kcal6.3g25g5.4g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265138