Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)2.5g6kcal0.4g0g0.5g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1.6g2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g19kcal1g0.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko11g10kcal0.5g0.3g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.3g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g86kcal4.4g2.7g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996