Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4.5g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)0.2g2kcal0g0g0.2g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl6.2g21kcal0.9g4g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g46kcal1.8g8g0.8g0.6g
Valittu annoskoko11g23kcal0.9g4g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g12kcal0.5g2g0.2g0.2g
Arvot/100g100g205kcal8g35.4g3.5g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331108