Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona4.7g3.2kcal0.6g0.2g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl2.3g8.6kcal0.7g0g0.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.9g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.8g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0.3g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g37kcal3.4g1.6g2g0.8g
Valittu annoskoko11g19kcal1.7g0.8g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.9g0.4g0.5g0.2g
Arvot/100g100g167kcal15.2g7.1g8.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334101