Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Vesi1.1g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl3.5g13kcal0.1g0.1g1.3g0g
Katkarapu 1.1g0.7kcal0.2g0g0g0g
Tilli mauste0.2g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.4g1.9kcal0g0g0.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.7g2kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g55kcal1.8g0.2g5.2g0g
Valittu annoskoko11g28kcal0.9g0.1g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna6g14kcal0.5g0.1g1.3g0g
Arvot/100g100g241kcal7.9g0.9g22.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357646