Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Lanttu 1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Punajuuri 2.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g1g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Maizena maissitärkkelys0.6g2.2kcal0g0.5g0g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g12kcal0.4g1.6g0.2g0.2g
Valittu annoskoko11g6kcal0.2g0.8g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g55kcal1.8g7.2g0.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416162