Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kurkku, tuore1.2g0.1kcal0g0g0g0g
Päärynä kuorittu 3.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1.2g1kcal0.2g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g8kcal0.4g1.2g0g0.4g
Valittu annoskoko11g4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Arvot/100g100g36kcal1.8g5.4g0g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714