Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow1.6g1.1kcal0.3g0g0g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g0.8g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g1.1g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g11kcal1.2g0.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko11g5kcal0.6g0.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g47kcal5.3g1.8g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347652