Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras2.6g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.2g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)1.7g1.8kcal0.4g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0g0.1kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g0.2g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g2.6g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)2.6g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g29kcal1.8g4g0.6g0.4g
Valittu annoskoko11g14kcal0.9g2g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.5g1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g127kcal8g17.7g2.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84964