Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g1.3g7.9kcal0.3g0.1g0.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.1g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)3.5g9kcal0.9g0.1g0.6g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli1.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g0.9g1kcal0.2g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g1.3g2.8kcal0.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g49kcal4g0.8g3.2g0g
Valittu annoskoko11g25kcal2g0.4g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna6g12kcal1g0.2g0.8g0g
Arvot/100g100g219kcal17.7g3.5g14.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104