Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu4.7g7.6kcal1.3g0g0.3g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa2g0.3kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Ranskankerma Valio2g5.5kcal0g0.1g0.5g0g
Sinappi 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g0.5g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g32kcal3g0.4g1.8g0g
Valittu annoskoko12g16kcal1.5g0.2g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.8g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g141kcal13g1.7g7.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412