Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g3.3g2kcal0.3g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.9g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Mantelilastu (A la meira)1.3g7.8kcal0.3g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g54kcal2.2g0.6g4.8g0g
Valittu annoskoko11g27kcal1.1g0.3g2.4g0g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal0.6g0.2g1.2g0g
Arvot/100g100g235kcal9.6g2.6g21.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266231