Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 4.9g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Pekoni, paistettu 1.7g8.5kcal0.3g0g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g1.5g4.8kcal0.4g0g0.4g0g
Maito, Kevyt2g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g35kcal2.2g0.4g2.6g0.2g
Valittu annoskoko12g17kcal1.1g0.2g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.6g0.1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g151kcal9.6g1.7g11.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018