Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g3.1g4.8kcal0.1g0.1g0.5g0g
Chili paprika punainen0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kuha (Kela 1989), annos 100g3.2g3.1kcal0.6g0g0.1g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g0.1g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Katkarapu 1.6g1.1kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g22kcal1.8g0.6g1.4g0g
Valittu annoskoko11g11kcal0.9g0.3g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.5g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g96kcal7.9g2.6g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513