Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g6.7g9kcal1.1g0.2g0.5g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)2g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g1.6g5.6kcal0.1g1.2g0g0g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g34kcal2.4g3.2g1.2g0g
Valittu annoskoko12g17kcal1.2g1.6g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.6g0.8g0.3g0g
Arvot/100g100g146kcal10.4g13.9g5.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056