Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g5g10kcal1g0g0.6g0g
Vesi3.7g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Coctailkurkku, Pirkka0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g33kcal2g0.6g2.2g0g
Valittu annoskoko11g16kcal1g0.3g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.5g0.2g0.6g0g
Arvot/100g100g143kcal8.8g2.6g9.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832