Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g3.5g7.7kcal0.4g0.3g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g4.4g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suolapähkinä 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g22kcal1g1.6g1.4g0.2g
Valittu annoskoko11g11kcal0.5g0.8g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.3g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g98kcal4.4g7.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264125