Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g4.9g6.2kcal0.2g0.1g0.5g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g2.9g11kcal0.8g0.1g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruisjauho Pirkka0.9g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g49kcal3g2g3g0.4g
Valittu annoskoko11g24kcal1.5g1g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g12kcal0.8g0.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g213kcal13.2g8.8g13.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368