Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus4.9g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)4.9g5.4kcal1.1g0g0.1g0g
Juusto, Valio arkijuusto1g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Soijakastike 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g26kcal3g0.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko12g13kcal1.5g0.2g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.8g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g112kcal13g1.7g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173890