Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka1g7.3kcal0g0g0.8g0g
Liivatelehti, gelatiini0g0.2kcal0g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g2g1.3kcal0.2g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Mansikka 3.9g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g1.9g7.6kcal0.2g1.1g0.3g0.1g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g1.6g3.3kcal0g0.1g0.3g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g0.8g4.1kcal0.1g0.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g53kcal1g4.6g3.2g0.4g
Valittu annoskoko11g27kcal0.5g2.3g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal0.3g1.2g0.8g0.1g
Arvot/100g100g233kcal4.4g20.2g14g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316