Syksyn broileririsotto

Paista broilerit pannulla.

Lisää sekaan sipuli ja hernemaissipaprika.

Mausta ja anna hautua hetken aikaa.

Kiehauta veden seassa ½ lihaliemikuutio ja currya, lisää sen jälkeen riisi.

Sekoita lopuksi ainekset keskenään ruokakerman kanssa.

Valmistusaika n. 20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g1.8g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g2.2g7.9kcal0.2g1.7g0g0.1g
Hernemaissipaprika(eurosopper)1.8g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g1.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)4g4.4kcal0.9g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g30kcal2.4g4.2g0.4g0.4g
Valittu annoskoko12g15kcal1.2g2.1g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.6g1.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g130kcal10.3g18.1g1.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80901