Mantelileipä

Vatkaa kananmunat.

Lisää partajugu tai rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Laita vasta sen jälkeen uuni lämpeämään.

Tee pellille 5 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 asteessa uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Tyttosiili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)3.8g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Maustamaton maitorahka (X-tra), annos 100g0.6g0.3kcal0.1g0g0g0g
Psylliumkuitu, annos 6g0.2g0.1kcal0g0g0g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g2.8g17kcal0.7g0.2g1.5g0g
Vehnälese (Liperin mylly), annos 10g0.8g1.2kcal0.1g0.1g0g0.5g
Seesaminsiemen0.3g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa2.8g8.4kcal0.6g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g67kcal4g0.8g5g1.4g
Valittu annoskoko12g34kcal2g0.4g2.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna6g17kcal1g0.2g1.3g0.4g
Arvot/100g100g291kcal17.4g3.5g21.7g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213410