Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g3.6g3.4kcal0.3g0.5g0g0.3g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g3.1g11kcal0.4g0g1g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g2.5g0.5kcal0.1g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.8g2.6kcal0g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g38kcal1.6g1.2g3g0.6g
Valittu annoskoko11g19kcal0.8g0.6g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.4g0.3g0.8g0.2g
Arvot/100g100g168kcal7g5.3g13.2g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701