Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Herne 2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.6g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g10kcal0.8g0.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko12g5kcal0.4g0.2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.2g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g44kcal3.5g1.7g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=419061