Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g0.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Riisi tumma 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Tattarisuurimo / -jauho 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Hirssisuurimo / -jauho 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g12kcal0.2g2.2g0g0g
Valittu annoskoko12g6kcal0.1g1.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.1g0.6g0g0g
Arvot/100g100g50kcal0.9g9.6g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156241