Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi5.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 1g0.4kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.6g0.9kcal0g0.2g0g0g
Pestokastike, yrttikastike 0.4g1.9kcal0g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)2.3g3kcal0.4g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g15kcal0.8g0.6g0.8g0g
Valittu annoskoko11g7kcal0.4g0.3g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.2g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g65kcal3.5g2.6g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169794