Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)2.3g1.3kcal0.2g0.1g0g0g
Arkijuustoraaste (Valio)3.6g14kcal1.1g0g1g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g0.1g0.1kcal0g0g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 2g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Pekoni rasvainen 0.9g3.4kcal0.1g0g0.3g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g1.8g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)0.7g1.1kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g53kcal4.4g0.2g3.6g0.2g
Valittu annoskoko11g26kcal2.2g0.1g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal1.1g0.1g0.9g0.1g
Arvot/100g100g232kcal19.3g0.9g15.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842