Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)1.9g1.8kcal0.4g0g0g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%1.9g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 3.3g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g12kcal1.2g1.2g0g0g
Valittu annoskoko11g6kcal0.6g0.6g0g0g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.3g0.3g0g0g
Arvot/100g100g52kcal5.3g5.3g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634