NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe3.8g13kcal0.2g2.8g0.1g0.2g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)5.5g10kcal0.6g0.3g0.7g0g
Rypsiöljy Eldorado0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Margariini 60%, kultarypsi 0.2g1kcal0g0g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g52kcal1.8g6.4g2.2g0.4g
Valittu annoskoko12g26kcal0.9g3.2g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal0.5g1.6g0.6g0.1g
Arvot/100g100g225kcal7.8g27.8g9.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651