Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g2.7g6kcal0.3g1.1g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.2g3.6kcal0.4g0g0.2g0g
Salsa medium (Rainbow)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman2.2g4.4kcal0.5g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g31kcal2.4g2.6g0.8g0.4g
Valittu annoskoko12g16kcal1.2g1.3g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.6g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g135kcal10.4g11.3g3.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225