Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g4.6g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi4.6g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)0.9g0.5kcal0.2g0g0g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 0.9g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g10kcal0.8g0.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko12g5kcal0.4g0.3g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g42kcal3.4g2.6g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536