Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g4.1g8.9kcal0.8g0g0.7g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus1.9g6.7kcal0.3g0g0.6g0g
Herne kuivattu5.5g15kcal1g2.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g62kcal4.2g5.4g2.8g1g
Valittu annoskoko12g31kcal2.1g2.7g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna6g16kcal1.1g1.4g0.7g0.3g
Arvot/100g100g270kcal18.3g23.5g12.2g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34161