Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 5.5g7.8kcal1g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 1.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g22kcal2g0.6g1.2g0g
Valittu annoskoko12g11kcal1g0.3g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.5g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g93kcal8.6g2.6g5.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282