Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 4g3kcal0.6g0g0g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g3.8g4.5kcal0.1g0.1g0.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1g0.3kcal0g0g0g0g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)2.7g6.8kcal0.3g1.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g29kcal2g2.6g0.8g0.6g
Valittu annoskoko12g15kcal1g1.3g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.5g0.7g0.2g0.2g
Arvot/100g100g127kcal8.7g11.3g3.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858