Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 6.7g21kcal1.8g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras0.6g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g49kcal3.8g1g3.2g0.2g
Valittu annoskoko12g25kcal1.9g0.5g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g12kcal1g0.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g213kcal16.5g4.3g13.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347