Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g5.6g7kcal0.3g1.4g0g0.1g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g4.2g5.5kcal0.9g0g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g0.7g1.3kcal0.2g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g29kcal2.8g2.8g0.4g0.2g
Valittu annoskoko12g15kcal1.4g1.4g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.7g0.7g0.1g0.1g
Arvot/100g100g127kcal12.2g12.2g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416