Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 1.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.5g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0g0.4kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 2.6g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 1.2g1kcal0g0.1g0.1g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g1g4kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g38kcal2.2g2.8g1.8g0g
Valittu annoskoko11g19kcal1.1g1.4g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.6g0.7g0.5g0g
Arvot/100g100g168kcal9.7g12.4g8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338574