Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g9g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g1.6g11kcal0g0g1.2g0g
Hunaja 0.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g31kcal0.2g1.6g2.4g0.4g
Valittu annoskoko12g16kcal0.1g0.8g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.1g0.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g135kcal0.9g6.9g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357