Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 1g0.3kcal0g0g0g0g
Hapankaali 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen2g2.7kcal0.4g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g12kcal0.8g1g0.4g0.4g
Valittu annoskoko12g6kcal0.4g0.5g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g53kcal3.4g4.3g1.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417