Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki5.5g3.1kcal0.5g0.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.3g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti0.5g2.4kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Soijajauho rasvainen 0.4g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 3.8g15kcal1.1g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g48kcal4g1.2g2.8g0.4g
Valittu annoskoko12g24kcal2g0.6g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g12kcal1g0.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g205kcal17.2g5.2g12.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595