Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2.7g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu1.2g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Maksa naudan 6.4g8.4kcal1.2g0.4g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.7kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g27kcal2.6g1.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko12g14kcal1.3g0.6g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.7g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g116kcal11.1g5.1g5.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632