Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.6g5.4kcal0g0g0.6g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 0.6g4.7kcal0g0g0.5g0g
Sokeri 1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g2g7.8kcal0g1.9g0g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g2.8g1.1kcal0g0.3g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g0.8g4.9kcal0.2g0.1g0.4g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g1.1g2kcal0.2g0.1g0.1g0.7g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.8g2.7kcal0g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g71kcal1.2g8.6g3.6g1.4g
Valittu annoskoko12g36kcal0.6g4.3g1.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna6g18kcal0.3g2.2g0.9g0.4g
Arvot/100g100g309kcal5.2g37.4g15.7g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460255