Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.2g8.7kcal1g0g0.5g0g
Punajuuri 1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g1g2.5kcal0.3g0g0.2g0g
Cashewpähkinä 0.7g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g3.3g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g42kcal3g0.6g3g0g
Valittu annoskoko12g21kcal1.5g0.3g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.8g0.2g0.8g0g
Arvot/100g100g180kcal12.8g2.6g12.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165853