Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse1.3g9kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.3g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Vesi1.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.1g8.7kcal0g2.1g0g0g
Mustikka metsä- 2.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g65kcal1g9g2.2g0.4g
Valittu annoskoko12g32kcal0.5g4.5g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g16kcal0.3g2.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g274kcal4.2g38.1g9.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172644