Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 1g3.9kcal0.2g0.6g0.1g0.1g
Margariini 70%, keiju laktoositon 1.4g8.7kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 1g0.3kcal0g0g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g1.3g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 2.6g0.9kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g49kcal1g5g2.6g0.2g
Valittu annoskoko12g24kcal0.5g2.5g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g12kcal0.3g1.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g212kcal4.3g21.7g11.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201475