Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.5kcal0.2g1.3g0g0.1g
Oliiviöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen3.5g4.9kcal0.7g0g0.2g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2.9g1kcal0g0.2g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1.5g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g38kcal2.6g3g1.4g0.2g
Valittu annoskoko12g19kcal1.3g1.5g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.7g0.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g163kcal11.2g12.9g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396418