Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 4.6g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 5.3g12kcal0.9g0g0.9g0g
Juustoraaste emmental punaleima0.4g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.1g3.8kcal0g0g0.4g0g
Pekoni, paistettu 0.3g1.4kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g40kcal2.4g0.2g3g0.2g
Valittu annoskoko12g20kcal1.2g0.1g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.6g0.1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g170kcal10.3g0.9g12.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886