Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g0.9g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1.1g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0g0.4kcal0g0g0g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 1.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Dolmio Light Classico Bolognese1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g14kcal0.8g1.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko12g7kcal0.4g0.9g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.2g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g60kcal3.4g7.8g0.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692