Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g5.3g5.8kcal1.3g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Margariini 80% keskiarvo0.3g1.9kcal0g0g0.2g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g4.4g4.8kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g26kcal2.8g0.4g1.4g0g
Valittu annoskoko12g13kcal1.4g0.2g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.7g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g110kcal11.9g1.7g5.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486